Ytterligare prischanser för Karlshamns-spel

Skärmdump från spelet Sniper Extinction och Mattias Nygren, VD vid The Station som utvecklat spelat tillsammans med Barnlek AB.

En knapp vecka efter den senaste prisnomineringen har spelet återigen nominerats i en internationell tävling.

delningar

För en knapp vecka sedan nominerades mobilspelet Sniper Extinction inom två kategorier i priset International Mobile Game Awards. Nu är det dags igen när spelet har nominerats i ytterligare en internationell tävling.

Priset heter Game Connection Development Awards och nominerar årligen särskilt utvalda spel från oberoende spelutvecklare för att visa upp deras originalitet och kreativitet. Sniper Extinction är nominerat i hela tre kategorier; Best Mobile/Tablet, Best Hardcore Game och People’s Choice Award.

Sniper Extinction lanserades under 2018 och har utvecklats av det Karlshamnsbaserade företaget The Station tillsammans med systerföretaget Barnlek AB.

– Varje nominering är ytterligare bekräftelse att vi har lyckats skapa en underhållande produkt av hög kvalitet som kan konkurrera internationellt. Vi har lärt oss väldigt mycket under produktionen och det är jättekul att se att vår medvetna satsning på att bredda oss och att våga pröva både nya plattformar och affärsmodeller får en positiv respons, säger Mattias Nygren VD och producent på The Station.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.