Laddar

Välkänd butik i centrum till salu

Efter elva år – nu är butiken till salu.

delningar

För drygt ett år sedan öppnade Ali Boujenou butiken Gourmet Gift Östra Långgatan i Varberg, med en förhoppning om att sprida en riktig italiensk känsla i staden. Men nu är butiken till salu.

– Gourmet Gift är vårt märke, och jag har ett företag Sweitaly Import & Export, och jag vill fokusera min tid på importen och distributionen. Butiken tar väldigt mycket tid och vi har jobbat med den i över ett år.

– Nu har butiken byggt upp ett namn och kunder så vi säljer butiken för att ha den som ett showrum. Vi tittar på att syssla med franchising under samma namn fast på andra orter. Det är nästa steg som vi jobbar på, säger Ali Boujenou till 24Varberg.se.

På tisdagen publicerades en annons på Blocket, där butiken är till salu med ett utgångspris på 450 000 kronor.

– Mitt företag kommer sköta distributionen för den här och andra butiker och även restauranger. Det går väldigt bra och är ett välkänt ställe eftersom det kommer mycket folk utifrån. Bland annat från Falkenberg och Stocholm under semestern, säger Ali Boujenou.

”Butik GOURMET GIFT och Delikatesser är väletablerad och har funnits på samma plats i 11 år i populära östra långgatan i centrala Varberg. Man har byggt upp en trogen skara återkommande kunder. Butiken är väletablerad och har gott renomme och stabil omsättning”, står det i annonsen.

Relaterade artiklar