Unika satsningen för en bättre sömn

Karlskronahotell ett av tre utvalda i landet.

delningar

Scandic i Karlskrona är tillsammans med Scandic Continental och Scandic Upplandsgatan i Stockholm tre hotell som nu inleder ett samarbete med träningsföretaget SATS.

Det handlar om sömn- och avslappningsmeditation genom SATS Online Training.

Gästerna på Scandic kommer kunna ta del av andra SATS-klasser såsom avslappnande yoga, meditation och pulshöjande tabata.

– Att sova gott är avgörande för god fysisk och psykisk hälsa. När vi sover sker vila, återhämtning och uppbyggnad av kroppen. Sömnmeditation är enkelt att använda för alla som har behov av att slappna av, det enda du behöver göra är att lägga dig ner och lyssna till instruktionerna. Meditationen fokuserar på andningen och ger vägledning för att hålla tankarna fokuserade och harmoniska säger Henrik Johansson, produktansvarig på SATS i ett pressmeddelande.

Nymodigheten införs på Scandichotell i både Sverige, Norge, Danmark och Finland och i Sverige är det alltså bara tre hotell varav ett ligger i Karlskrona.

– Det känns väldigt roligt att ingå det här samarbetet med Scandic eftersom sömn, träning och hälsosam livsstil går hand i hand. Vi hoppas att sömnprogrammet kommer uppskattas av Scandics gäster och bidra till en god natts sömn och ökat välbefinnande, tillägger Henrik Johansson, produktansvarig på SATS.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar