Laddar

TV: Kyrkoherden gör succé – igen: ”Överrumplad”

Kommer du ihåg klippet med Jämjös kyrkoherde Patrik Magnusson som sjöng Måns Zelmerlöws hitlåt Heroes med dansande barn? Förra året blev det en viral succé. Nu gör han det igen – denna gång med hjälp av en fidget spinner.

delningar

Videoklippet när Jämjös kyrkoherde Patrik Magnusson sjöng Måns Zelmerlöws hitlåt Heroes med dansande barn och applåderande föräldrar vid skolavslutningen i kyrkan – blev en viral succé förra året.

Nu gör han det igen. Denna gång med hjälp av en fidget spinner på skolavslutningen för förskoleklassen och årskurs 1.

”En ring symboliserar er barn. En ring symboliserar er föräldrar, familj, släkt och vänner. Den tredje symboliserar personalen. Alla hör vi ihop som en slags treenighet. Om det kommer grus i en sådan här. Vad händer då? Då gnisslar det, knakar och snurrar trögt. Och så kan det också göra på en skola. Fortsätt att jobba tillsammans så bli det alldeles underbart”, säger han bland annat i klippet som i skrivande stund setts av över 17 000 personer delats över 240 gånger.

– Jag trodde inte att det skulle bli så uppmärksammat. Jag är alldeles överrumplad, säger Patrik Magnusson till 24Blekinge.se.

Så fort han uttalar fidget spinnern fel, får han hjälp av barnen.

– Det är så roligt att alla hjälper till att uttala det rätt, säger han.

Har du fått några reaktioner?

– Det är många som kommer fram och berättar att de tyckte om klippet. Det är jätteroligt.

Föräldern Stefan Thorup filmade framträdandet och publicerade det på sin Facebook-sida på torsdagen.

– Videoklippet som jag lade upp förra året fick stor uppmärksamhet. Jag trodde inte att det skulle bli lika stor spridning på filmen som jag publicerade i går, säger Thorup.