Laddar

Tränaren om nyförvärven: ”Helt rätt spelare”

Så säger tränaren om nyförvärven.

delningar

Mjällby föll på målsnöret i kvalet till Superettan i den sista förlängningsminuten mot Örgryte. Det ska det bli ändring på till nästa säsong.

Redan nu har klubben gjort klart med två spelare och en kombinerad assisterande tränare och akademichef.

Så här kommenterar tränaren Jonas Andersson sina nyförvärv på Mjällbys hemsida.

Omar Dampha från Kristianstad FC:

”Omar är en striker. Duktig både som felvänd spelare och i sitt djupledsspel, han gör också många mål på olika sätt. Han är ung, nyfiken och brinner för att utvecklas som fotbollsspelare. Helt rätt egenskaper för Mjällby”.

Viktor Gustafson från FK Karlskrona:

”Viktor är en duktig tvåvägsspelare som vuxit till sig och jobbar över stora ytor på planen. Har en bra funktionell teknik och en väldigt bra passnings- och avslutsfot. Gillar att pulsera spelet i matcherna. Kommer att höja konkurrensen på vårt centrala mittfält. En kanonkille som kommer smälta in grymt i gruppen och ge energi till gänget”.

Ass tränare/Akademichef Milos Milojevic från Vikingur, Island, sammanfattning:

”Milos har trots sin relativt unga ålder som tränare en stor erfarenhet i bagaget, där han varit tränare både i Akademi- och Seniorlag. Han är en person som är beredd att jobba 24:7 för att nå sina och föreningens mål”.

”Han ställer stora krav på sin omgivning. Han har en stor och viktig uppgift att samordna Akademin och komma in med lite nya idéer och influenser för både spelare och ledare som säkerhetsställer att vi hela tiden producerar nya spelare till vår A-trupp. Har Uefa Pro Licens, den högsta tränarutbildningen i Europa i ryggen”.