Succérestaurang närmar sig Blekinge

App-restaurangen Pinchos har pågående förhandlingar med flera orter i länet. "Blekinge kan vänta sig att vi öppnar nästa år, men jag kan inte säga mer än det", säger Caisa Lintunen på Pinchos.

delningar

Redan i september kunde 24Blekinge.se avslöja att populära app-restaurangen Pinchos sneglar åt att etablera sig i Blekinge. Och nu kan man bekräfta att en etablering kommer allt närmare.

– Blekinge kan vänta sig att vi öppnar någon gång under nästa år, men jag kan inte säga mer än det. Det är inget som är 100 procent klart än, men vi har intresse från potentiella franchisetagare i flera orter, säger Caisa Lintunen, kommunikatör på Pinchos.

Etableringsansvarig Magnus Larsson har tidigare berättat att förhandlingar pågår i Karlskrona och Karlshamn. Pinchos har visat intresse för att ta över Harrys lokal i Karlskrona.

– Jag kan inte kommentera det. Inget är klart än, säger Caisa Lintunen.

Restaurangen kommer att öppna i Kalmar och Kristianstad inom kort, och till 24Kristianstad.se förklarar Caisa konceptet.

– På Pinchos används telefonen i restaurangbesöket, där du själv bestämmer takten på restaurangbesöket via telefonen. Sedan har vi jobbat hårt med vår inredning och matkoncept, och alla bitarna har klaffat väldigt bra, säger hon.

Och maten? – Det är många som tror att vi serverar tapas, men det stämmer inte riktigt. Vi har smårätter från hela världen, allt från spanska tapas till ungersk miniplankstek och sushi. Vi har ett ihopplock av det bästa från hela världen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.