Laddar

Statt förbjuder besökare att dansa – här är orsaken

"Lägre och lugnare i helgen eftersom vi inte vill att folk ska dansa."

delningar

I fredags kväll strax före halv åtta publicerade nattklubben Statt i Karlskrona ett meddelande på sin Facebook-sida med en annorlunda uppmaning till sina gäster.

”Denna helgen uppmanar vi alla våra gäster att INTE dansa på Statt”, skriver nattklubben i sitt inlägg.

Under fredagsnatten spelade Basshunter på klubben. Och det är inte helt otänkbart att det var en av de lugnaste spelningarna DJ:n gjort under sin karriär.

”Innan och efter konserten är det fritt att röra sig runt i nattklubben, dricka härliga drinkar, umgås med vänner och finna likasinnade men utan att röra på höfterna”, skriver klubben och fortsätter:

”I rockbaren spelas förstås fortfarande den tyngsta musiken men kanske lite lägre och lugnare i helgen eftersom vi inte vill att folk ska dansa.”

Även under lördagen gäller samma regler. Då håller Statt stängt på själva nattklubben, men Partybaren kommer vara öppen och döps om till ”loungebaren” för en kväll.

”Vad handlar egentligen detta om? Jo det är så galet att vi har inte lyckats få vårt danstillstånd i tid och då får vi helt enkelt inte uppmana till dans”, skriver man i Facebook-inlägget.

Nästa helg väntas dock besökarna kunnat dansa loss som de vill.

”Det har myndigheterna lovat.”