Singlar efterlyses till midsommarfirande

"Jag vill att folk ska träffa nya vänner och bli lyckliga", säger arrangören Helén Andersson.

delningar

På midsommarafton anordnas midsommarfirande för singlar på Ronneby Brunn i Blekinge. Responsen från kvinnor har varit bra men hittills har männen visat svagt intresse. Arrangörerna efterlyser därför singelmän som är mellan cirka 50-75 år till evenemanget.

– Det är likadant varje år och jag vill ju ha det jämställt. Jag vill att folk ska träffa nya vänner och bli lyckliga, säger Helén Andersson, VD för Singel i Sverige som anordnar midsommarfirandet.

Det kommer att bli ett klassiskt midsommarfirande med mat och aktiviteter där man kan lära känna varandra. På midsommardagen kommer deltagarna att åka till Karön för att äta lunch och ta ett dopp eller gå på spa.

– Jag skulle vilja säga att det är en mycket trevlig tillställning, det är lite som att gå tillbaka till tonåren och bara ha kul. Det handlar inte bara om att hitta en partner utan om att hitta vänner, säger Helén Andersson.

Helén Andersson efterlyser fler singelmän till midsommarfirandet på Ronneby Brunn. Foto: Pressbild

Helén har jobbat med att arrangera liknande evenemang under flera års tid och hennes mål är att ingen ska behöva känna sig ensam.

– Jag gör det här otroligt mycket med hjärtat.

Till evenemanget kommer det komma folk från hela landet. Förhoppningarna är att så många som möjligt av de som deltar ska bygga ett kontaktnät och fortsätta ses även efter midsommar.

– En del kommer tillbaka och en del kommer aldrig tillbaka. Mitt mål är att bli av med mina gäster, säger Helén och skrattar.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar