Säkerhetsföretag väljer moln från Karlskrona

"Mycket hedrande att få förtroendet".

delningar

Karlskronabaserade leverantören av molntjänster; City Network, meddelade i veckan att Nexus Group har valt företagets tjänst Compliant Cloud.

Nexus Group utvecklar identitets- och säkerhetslösningar för olika branscher över hela världen.

Ett viktigt tillväxtområde för Nexus Group är att leverera sina produkter och lösningar till stora företag som en tjänst, s.k. Managed Services.

För att tillhandahålla dessa tjänster kommer företaget att använda City Networks molntjänst för företag med höga krav på säkerhet och regelefterlevnad, Compliant Cloud.

– Mot bakgrund av den kraftigt ökande efterfrågan på att använda våra säkerhets- och identitetslöningar som tjänst var vi i behov av att hitta en infrastrukturpartner som kan leva upp till våra hårda krav på säkerhet, samtidigt som de ska kunna möta våra och våra kunders behov av global räckvidd. Efter en omfattande process valde vi City Network som både lever upp till kraven och är en innovativ partner med starkt fokus på säkerhet och regelefterlevnad, säger Niklas Lundbäck som är director of managed services på Nexus Group i ett pressmeddelande.

– Att få förtroendet att bli en del i Nexus leveranskedja är naturligtvis mycket hedrande. Det är också ett bra bevis på att det går att kombinera den snabbhet och innovationskraft som krävs idag med hög säkerhet- och regelefterlevnad, tillägger Johan Christenson som är vd och grundare av City Network.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar