Ronnebybo vann storsumma i tv: "Fantastisk upplevelse"

Lisbeth Svensson. Pressbild Svenska spel.

Det ska hon göra för pengarna.

delningar

Lisbeth Svensson från Ronneby gästade på torsdagsmorgonen Nyhetsmorgon i TV4. Den 60-åriga förskoleläraren skrapade Triss och vann 100 000 kronor, pengar som hon nu planerar att resa för.

– Det känns bra! Det är lite svårt för man har inte riktigt fattat det än, säger hon i ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Hon kunde inte ana att hon skulle få uppleva en vinst i tv, men är nöjd.

– Det har varit en fantastisk upplevelse! Fantastiskt att bara komma till Stockholm, äta en fantastiskt god middag på hotellet och sedan få vara med om upplevelsen i studion, säger hon.

Vinsten ska hon använda till resor men vart det bär av har hon inte bestämt än. Först ska hon och maken Jörn fira med en dag i huvudstaden.

– Vi ska vara kvar i Stockholm till i kväll. Tänkte gå lite i Gamla Stan och sedan åka hem i kväll. I morgon är det jobb som vanligt, säger hon.

Lisbeth Svensson är den andra Trissvinnaren från Blekinge den senaste veckan.

– Förra fredagen vann Christin Hedström 250 000 kronor när hon skrapade Triss på hemmaplan hos OKQ8 i Nättraby och i dag var det alltså dags för Lisbeth. Nästa vecka väntar ännu en Blekingebo på att få skrapa Triss i tv, så det är kul med sådant vinsttryck i länet just nu, säger Magnus Fridell, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur i pressmeddelandet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar