Rockband klara för Karlskrona Skärgårdsfest: "Magiskt"

Foto: Pressbild

Nu står det klart att Royal Republic spelar på Karlskrona Skärgårdsfest.

delningar

Rockbandet Royal Republic kommer till Karlskrona Skärgårdsfest fredagen den 2 augusti.

– Att få ta Royal Republic till Karlskrona är alltid en speciell känsla för mig. Att dessutom få äran att vara huvudakt på fredagen, på en scen 100 meter från lägenheten där man drömde ihop hela den här sagan är rent magiskt! Jag är snudd på övertaggad, säger bandets sångare Adam Grahn.

Bandets nya album "Club Majesty" släpps över hela världen den 31 maj. Senaste albumet "Weekend-Man" släpptes år 2016 och innehöll bland annat singeln "Baby"som klättrade till 14:e plats på amerikanska Billboard Rock-listan. Den efterföljande världsturnén varade i hela två och ett halvt år, och den stora efterfrågan gjorde att bandet fick skjuta upp produktionen av det kommande albumet. 

– Ja, vi är nog inte snabbast i världen på att spela in skivor, och det har så klart en del att göra med turnéschemat. Men också att vi vill smaka ordentligt på vår egen musik innan vi släpper taget om den, berättar Adam Grahn.

Utöver Royal Republic är det sedan tidigare klart att Miriam Bryant, Fricky och Laleh kommer att uppträda på Karlskrona Skärgårdsfest som pågår mellan den 30 juli - 4 augusti.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar