Laddar

Ratade KHK-spelarens fina farväl: ”Uppskattar fans och staden enormt mycket”

Tidigare KHK-spelarens hyllning till klubben och staden.

delningar

Efter en strulig tid med flera återkommande skadeproblem valde Karlskrona HK och Ludwig Blomstrand ett ömsesidigt brakeup.

– Det känns superkul. Hockeymässigt är det här en perfekt lösning för mig. Jag ser verkligen fram emot att spela här i Södertälje. Det är en anrik förening med stor historia och jag hoppas alla är inställda på att det ska gå så bra som möjligt och att vi ska försöka ta oss upp i högstaligan, sa Ludwig Blomstrand då.

Varken KHK-tränaren Ove Molin eller sportchefen Patric Larsson tyckte det var ett speciellt kul besked att ge. Molin beskrev honom till exempel som en ”fantastisk kille”.

Och trots att tiden i KHK kanske inte blev precis som Blomstrand hade tänkt sig –hyllar han både klubben och staden i ett Instagram-inlägg där han skriver:

”Vill passa på att tack KHK för tiden vi haft tillsammans. Uppskattar fans och staden enormt mycket. Stort tack till alla medspelare dessutom, skriver Blomstrand”.

I Södertälje har Blomstrand fått en kanonstart. Redan i sin första match mot Timrå gjorde forwarden en assist och i söndagens seger 2–1-seger över Björklöven gjorde han sitt första mål.

 

Ludwig Blomstrand.

Relaterade artiklar