Polisen: "Mycket bråk och stök i natt"

Foton: Diana Eller / Viktoria Andersson Kniv polis kollage - Foto: Mostphotos

Flera misshandlar, drograttfylla och en knivskärning – så orolig var natten i Blekinge.

delningar

– Det har varit mycket bråk och stök i natt. Patrullerna har jobbat på bra och det har varit mycket körande, säger Magnus Hansson, jourhavande förundersökningsledare hon polisen i Blekinge.

Det har under natten inträffat en helt del incidenter:

✓ Det har inträffat ett bråk utanför Ölhallen i Karlshamn, på Ågatan. Det slutade med en gripen för misshandel och en gripen för narkotikabrott. De sitter vid 06.15-tiden på söndagsmorgonen fortfarande gripna och är ännu inte hörda på grund av berusningsgraden.

✓ Det har varit bråk i Ronneby, strax efter 00-tiden. Två gäng hamnade i bråk och det slutade med en anmälan och en motanmälan. Polisen kom till platsen och inga ambulanser behövde tillkallas.

✓ Polisen fattade vid 01-tiden misstanke om en drograttfylla i Kallinge och föraren medtogs till Karlskrona för blodprov. Föraren är misstänkt för drograttfylla, missbruk av falsk urkund och olovlig körning.

– Han har haft ett egentillverkat körkort, säger Magnus Hansson.

✓ Det har skett en misshandel i Karlskrona, i Hoglands park. En man blev nedslagen och fick ett jack i pannan på ett par centimeter.

– Han fick även ett helt igenmurat öga. Han fick åka iväg med ambulans. Vittnen har avbrutit misshandeln och vi har ingen misstänkt trots att polisen var där direkt. Patrullen sitter inne på polisstationen några hundra meter från platsen, så denna gången är vi där väldigt snabbt, säger Magnus Hansson.

✓ Vid 06.15 tiden meddelar Magnus Hansson att de har polis och ambulans på väg in från Aspö där det har inträffat en knivskärning tidigt på söndagsmorgonen.

Vid halv fyra-tiden på natten till söndagen kom första larmet om knivskärningen på Aspö i Blekinge skärgård.

– Vi har poliser, ambulans och folk på väg in från Aspö. Polisen fick använda sig av färjan för att få över personal. Vi har en gripen och ett par vittnen som ska höras under dagen, säger Magnus Hansson, jourhavande förundersökningsledare hon polisen i Blekinge.

Det ska röra sig om en man som knivskar sin kollega. Vittnen flydde lägenheten där gärningsmannen befann sig, medan andra blev kvar inne och tvingades låsa in sig

✓ Fyra personer har omhändertagits enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer. Berusade personer har körts från Karlshamn till Karlskrona.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar