Personbil i olycka – stor räddningsinsats på platsen

Foto: Dennis Ylikangas / Bildbyrån - Foto: Bildbyrån

Ett stort antal enheter är på olycksplatsen.

delningar

Det var vid 05.22 som räddningstjänsten larmades till en trafikolycka på E22 väster om trafikplats 48 vid Pukavik, Sölvesborgs kommun. En personbil ha kört in i ett vajerräcke och därefter voltat. Två personer är inblandade i olyckan.

– Räddningstjänsten är framme med fem stycken bilar. Ambulans är framme med två bilar men en ambulans har lastat en patient och lämnat platsen. En ambulans är kvar, så teoretiskt sett kan det bli en till patient som förs till sjukhus, men det vet jag inte i nuläget, säger Henrik Östling, teamledare vid SOS Alarm.

Vid 06.17 var vägen delvis öppen i östergående riktning. Polisen meddelar att en patrull är påväg till platsen. Övriga omständigheter kring olyckan är i nuläget oklara. Likaså är eventuellt skadeläge.

– Vi har lämnat nu och vägen är öppen igen. Bilen är bärgad och vägbanan är sanerad. Det var räddningstjänst från Karlshamn och från Sölvesborg på plats och en person har förts till sjukhus. Bilen låg halvvägs ner i diket, säger Joakim Åberg, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten Västra Blekinge, vid 07.45.

Här ska olyckan ha inträffat:

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar