Laddar

Öppnar PopUp: ”Ambitionen är att skapa festivalkänsla”

"Vi har länge drömt om att skapa något sånt här och i sommar förverkligas idén genom en festival som börjar i juni och slutar i augusti."

delningar

Paraply öppnar Sommar-PopUp på Fisktorget i Karlskrona ihop med Skeppsgossen. Den kommer vara öppen från och med den 18 juni fram till den 1 september.

Sommarloungen kommer att vara cirka 500 kvadratmeter med drygt 200 sittplatser.

– Ambitionen är att skapa festivalkänsla mitt på Fisktorget i Karlskrona. Vi har länge drömt om att skapa något sånt här och i sommar förverkligas idén genom en festival som börjar i juni och slutar i augusti. Ett ställe mitt i solen där alla ska vilja vara för att njuta av livemusik, mat, dryck och umgänge, berättar Malin Törnquist på Paraply i ett pressmeddelande.

Skeppsgossen kommer bland annat att servera lokalbryggd öl och vedugnsbakad pizza toppad.

– Vi har investerat i en vedeldad pizzaugn som ryms i en av containrarna på Fisktorget. Vi har precis kommit hem från utbildning i Neapel och om allt vill sig väl får vi gästspel från en italiensk “pizza master”, eller så kallad pizzaiolo, hela sommaren. Vi vågar redan nu utlova fantastiska pizzor i Napolitansk stil, säger Joakim Bengtsson på Skeppsgossen.