Ny restaurang invigd – "nu är timingen perfekt"

Pressfoto: Max Burgers AB

Under onsdagen slog restaurangen upp portarna.

delningar

Klockan 10.00 under onsdagen klipptes bandet framför den nya MAX restaurangen på Sörby Industrigatan 7 i Ronneby. Alla hungriga Ronnebybor som tidigare fått ta sig till Karlskrona eller Kristianstad behöver nu inte längre lämna kommunen. Restaurangen är belägen så att man kan åka in från E22.

- Jag som själv bott i området under ett par år vet att vi är efterlängtade, därför känner jag mig väldigt stolt över att få vara med och öppna Ronnebys första MAX, säger Sara Ekelund som är restaurangchef för MAX i Ronneby. – Att dessutom få chansen att rekrytera 40 nya maxare gör mitt jobb extra roligt.

Sara Ekelund började sin MAX-resa för sju år sedan och har sedan dess hunnit arbeta i både Karlskrona och Malmö.

-Det känns tryggt att ha en lokal och erfaren maxare på plats. Vi har kikat på Ronneby under en tid och nu är timingen perfekt – med både personalstyrkan och gäster, säger Christoffer Bergfors som är vice koncernchef på MAX Burgers.

Restaurangen är ritad enligt ett designkoncept som MAX tagit fram tillsammans med arkitektbyrån Wingårdh. Den är inredd med 137 sittplatser inomhus och rustad med cirka 100 sittplatser utomhus, samt 12 Expresskassor.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar