Nattklubbens nya initiativ: "Kommer bli succé"

Martin Szutkiewicz Ask, nöjesansvarig på Harrys i Kalmar. Foto: Privat och Pixabay

"Vi vill göra något för Karlskronaborna eftersom det i nuläget inte finns någon nattklubb där."

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Nattklubben Harrys i Kalmar arrangerar från och med på fredag bussresa tur och retur från badhuset i Karlskrona till nattklubben.

– Vi vill göra något för Karlskronaborna eftersom det inte finns någon nattklubb där. Det är många som hört av sig till oss med förfrågningar om vi hade kunnat tänka oss att anordna något sådant här. Det är lätt att ta sig till Kalmar, men desto svårare att ta sig hem och det kan dessutom bli väldigt dyrt med taxi, säger Martin Szutkiewicz Ask som är nöjesansvarig på Harrys i Kalmar till 24Blekinge.se.

Bussen kommer att avgå från badhuset i Karlskrona klockan 21.30 på fredag och köra tillbaka klockan 02.30. På lördag avgår den klockan 22 och kör tillbaka klockan 03.

– Till en början kommer en buss med plats för cirka 50 till 60 personer att köra mellan städerna på fredagar och lördagar. Vi ska prova detta koncept i en månad, sedan får vi se hur det blir.

På måndagen skapades Facebooksidan – Karlskrona Invasion. Där presenterar man initiativet och förutom resa tur och retur ingår även fri entré i deras erbjudande.

– Jag tror att det kommer att bli succé, säger han.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar