Laddar

Nattens Händelser: Så var natten i Blekinge

Flera ungdomar gripna under natten – det hände i Blekinge.

delningar

22.30: En man i 18-årsåldern har gripits för sexuellt ofredande på två tjejer under Skärgårdsfesten i Karlskrona. Händelsen ska ha inträffat framför scenen under en konsert. Den unga mannen ska ha stått bakom tjejen och tagit på hennes underliv. Händelsen anmäldes till ordningsvakt och polis på plats och manen kunde gripas.

Ytterligare en ung man i 17-årsåldern greps under natten i centrala Karlskrona för sexuellt ofredande. Mannen ska ha slagit en pinne på en kvinnas rumpa.

– Det brottet är svårt att styrka som sexuellt ofredande så det kan rubriceras om till ofredande. Vi ska kontrollera det under dagen och se om vi kan få fram mer information, säger Mattias Lundgren, inre befäl i Karlskrona.

00.10: En ung man i 17-årsåldern har gripits efter att ha sparkat en person och slagit en annan i skrev och mage. Händelsen ska ha inträffat på Norra Smedjegatan i Karlskrona strax efter midnatt. Personerna fördes till sjukhus med ambulans.

01:00: Vid ett-tiden på natten mot lördag omhändertogs en man i 19-årsåldern i Karlshamn, misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri, drograttfylleri och narkotikabrott.  Händelsen ska ha inträffat vid Nymöllevägen.

– Mannen omhändertogs för lagen om berusad person (LOB). De har inte kunnat blåsa honom så i nuläget vet vi inte om det är droger eller alkohol. Man har utfört kroppsbesiktning samt blodprov, säger Henrik Johansson, inre befäl i Kristianstad och västra Blekinge.

01.30: En man i 30-årsåldern i Karlskrona är gripen – misstänkt för relationsbrott. Mannen ska ha utsatt en kvinna för misshandel.

 

 

Relaterade artiklar