Laddar

Mardrömmen fortsätter för HIF

Åttonde raka förlusten - trots målvakternas storspel.

delningar

Jumbon HIF Karlskronas mardröm fortsätter. Mot femteplacerade HK Malmö kom lagets åttonde raka förlust. Matchen slutade 25–32 och uppförsbacken är lång.

HIF fick en riktig mardrömsstart mot Malmö, misstagen vara många, missarna flera och efter tio minuter stod det 6-3 för bortalaget.

Efter den starten lyckades, ett hemmalag, till synes utan självförtroende inte hämta sig. Vid ett par tillfällen var HIF två bollar ifrån och närmade sig men när det väl gällde var Malmö för bra – och vann till sist med 32-25.

Både Vladan Abramovic och Markus Mattsson räddade ett flertal skott men det räckte alltså inte för HIF.

– Det är tungt. Vi är inne i en tung period nu och den vill man komma ur så fort som möjligt, säger HIF:s lagkapten Nicklas Grundsten.

Hur är det att vara i en sån period? – Tyvärr har vi erfarenhet av det från förra säsongen och vi måste verkligen kriga oss ur det. Malmö är ett bra lag men vi bjuder på för mycket, vi gör konstiga juniorfel, fortsätter han.

Matchfakta Handbollsligan:

HIF Karlskrona – HK Malmö: 25–32 (11-14)

Målen HIF:  Lars Möller Madsen 5, Tobias Nordahl 4, Hampus Olsson 4, Jakob Nygren 4, Johannes Sandgren 3 Linus Fernebrand 2, Nicklas Grundsten 2, Carl Ekberg.

 

Relaterade artiklar