Många personbästa i Kalmarsnurren

Framgångar för konståkningsklubb.

delningar

I helgen deltog tre KASK-åkare i A-tävlingen Kalmarsnurren som förutom att vara en av årets A-tävlingar dessutom var Östra Götalands DM vilket innebär att även elitserieåkare från det distriktet deltog.

Stämningen var på topp och samtliga KASK-åkare överträffade sina tidigare resultat och satte nya personliga rekord i någon form och nådde även fina placeringar i den hårda konkurrensen.

Hanna Larsson slog i Ungdom A 13 - Flickor personligt rekord i sitt kortprogram och gjorde säsongsbästa totalt vilket räckte till en fin femteplats. 

Jackie Malmborg slog personligt rekord i sitt långprogram vilket i den hårda konkurrensen i Juniorer A - Damer räckte till en åttondeplats.

Elio Letterkrantz slog slutligen personligt rekord totalt i Seniorer A - Damer med hela 96,77 poäng vilket gjorde att hon tog en välförtjänst pallplats när hon slutade trea. Det kan noteras att Elio faktiskt hade den högsta tekniska poängen av samtliga åkare i långprogrammet och i helgen blev Elio den andra åkaren i KASK historia att klara testnivån Fri 5, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar