Magiker och tv-profiler underhåller på Sölvesborgs stadsfestival

Artisten Nassim Al Fakir och magikern Douglas Nordenbelt. Foto: Sölvesborgs kommun/Pressbild.

Bland annat besöker den lokala magikern Douglas Nordenbelt stadsfestivalen.

delningar

Flera välkända ansikten kommer till Sölvesborgs stadsfestival. Här kan hela familjen bli underhållna av artisten Nassim Al Fakir, programledaren Ayla Kabaca och den lokala magikern Douglas Nordenbelt.

På lördagen den 6 juli klockan 14 bjuder Nassim Al Fakir på sin egna show på Stortorget som passar barn i alla åldrar. Nassim är en artist som bjuder på många skratt och härlig energi. Han har bland annat medverkat Bolibompa, Let's Dance och Bäst i test.

På fredagen den 5 juli klockan 14 bjuder programledaren för Sommarlov och Bolibompa, Ayla Kabaca, på en show med mycket interaktivitet och en riktigt härlig stund för hela familjen. Här får du chansen att sjunga lyxiga låtar tillsammans med Ayla Kabaca och musikern Klas Backman.

På torsdagskvällen den 4 juli bjuder magikern Douglas Nordenbelt på två föreställningar (kl 20 & kl 21.30) på Scala Bio. Förra året fyllde han två föreställningar på Scala Bio under Killebom. I år kommer han tillbaka på samma scen, mannen som får publiken att skratta, förundras och underhållas. Douglas är uppvuxen i Bromölla men bor numera i Sölvesborg.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar