LISTA: Poolvilla populärast i veckan

Här är Blekinges mest klickade villor.

delningar

1) Tallvägen 30, Nävragöl, Karlskrona: 1 075 000 kr

"Generös och välskött familjevilla beläget på lugn och barnvänlig återvändsgata. Praktisk och bra planlösning med ett socialt entréplan och ett övre privat plan med sovrum". Läs mer om fastigheten här!

2) Solstigen 2, Sjuhalla, Karlskrona: 3 975 000 kr

HusmanHagberg Karlskrona

"Här finner ni en unik chans att förvärva Solstugan som uppfördes 1926 i Svenska kyrkans regi. Fastigheten har de senaste åren genomgått en omfattande renovering och tillbyggnation, blandningen av nytt som möter gammalt är noga avmätt och de små detaljerna som ger det lilla extra avlöser varandra". Läs mer om fastigheten här!

3) Bellevuevägen 13, Karlshamn Centrum, Karlshamn: 2 995 000 kr

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

"Välkommen till en del av Karlshamns historia från mitten av 1800-tal, där bostadshus är ett uttryck för sekelskiftets borgerliga villabyggnader i Karlshamns utkant, i dåtidens anslutning till grönska och öppna ytor." Läs mer om fastigheten här!

4) Bastasjö Sjötorpet, Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona: 5 800 000 kr

Fastighetsbyrån Karlskrona

"Sällsynt möjlighet att förvärva en stadsnära hästgård beläget med vacker omkringliggande natur och med sjötomt. Med ett stilla och rogivande läge bor ni bekvämt och elegant i denna påkostade och smakfulla villa, byggd 2008, med utrymme för stor familj." Läs mer om fastigheten här!

5) Möllebacksgatan 4, Centralt, Sölvesborg: 1 995 000 kr

Fastighetsbyrån Sölvesborg

"Det första man märker när man kliver in i detta hem är hur vackert och charmigt det är. Här erbjuds ett boende med stora sällskapsytor, unikt trapphus, generös takhöjd och fönster med fint ljusinsläpp". Läs mer om fastigheten här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar