Laddar

LISTA: De mest klickade husen i Blekinge

Här är de tio mest klickade husen på bostadssajten Hemnet.se i Blekinge under vecka 36.

delningar

1. Patrullvägen 6, Bastasjön, Karlskrona. Pris: 3 495 000 kronor. Antal klick: 6 838.

”Väl underhållen och skön familjevilla på lugnt och barnvänligt läge med ca 10 min bilfärd in till de mer centrala delarna av Karlskrona, och allt vad det för med sig avseende shopping, nöjen, skolor, kultur samt vidare kommunikationer via tåg eller buss”, skriver mäklaren i sin annons.

 

Foto: Hemverket AB.

2. Skillingevägen 8, Nättraby, Karlskrona. Pris: 2 100 000 kronor. Antal klick: 6 079. 

”Med högt trevligt läge och vidträckt utsikt över närliggande åkrar ligger denna rymliga och välskötta familjevilla. Här finns generösa umgängängesytor med stort ljusinsäpp, två badrum, stort kök och fyra till fem sovrum”, skriver mäklaren i sin annons.

 

Foto: Fastighetsbyrån Karlskrona.

3. Fisktorget 7, Karlskrona. Pris: 5 995 000 kronor. Antal klick: 5 124.

”EnEn mindre hyresfastighet centralt på Trossö, med sjöutsikt och lägenhet lämplig för blivande ägare. Fastigheten är bebyggd med ett trähus på putsad källargrund. Byggnadskroppen mot Fisktorget har troligen uppförts under senare hälften av 1700-talet, och därefter påbyggts och tillbyggds in mot gården i olika etapper under 1800-talet”, skriver mäklaren i sin annons.

 

Foto: Hemverket AB.

4. Havsvägen 24, Sjuhalla, Karlskrona. Pris: 5 500 000 kronor. Antal klick: 5 124.

”På attraktiva och natursköna Sjuhalla ligger denna 30-talsvilla med havstomt. Huset ligger högt och vackert med strålande utsikt över Danmarksfjärden. Tomten har en lummig del ner mot havskanten och dess brygga. Huset har ett visst renoveringsbehov, fina möjligheter att skapa ett tidlöst och klassiskt boende”, skriver mäklaren i sin annons.

 

Foto: Fastighetsbyrån Karlskrona.

5. Fänkålsgatan 1C, Hässlegården, Karlskrona. Pris: 2 795 000 kronor. Antal klick: 5 012.

”Välskött och modern enplansvilla på lugn återvändsgata i populärt och barnvänligt område. Genomgående välskött såväl interiört som exteriört. Väldisponerad planlösning med sex rum varav fyra sovrum samt generösa sällskapsytor”, skriver mäklaren i sin annons.

 

Foto: Fastighetsbyrån Karlskrona.

6. Klakebäcksvägen 126, Jämjö, Karlskrona. Pris: 350 000 kr. Antal klick: 4 722. 

”På lugnt och avskilt läge cirka 5 minuter ifrån Jämjö hittar ni detta trivsamma hus med naturen omkring. Trevlig trädgårdstomt med rymliga sidobyggnader som innefattar såväl garage, verkstad och gästhus m.m. Ett omfattande renoveringsbehov föreligger. En fin möjlighet att skapa ett bekvämt och hemtrevligt boende med lugn och ro”, skriver mäklaren i sin annons.

 

Foto: Fastighetsbyrån Karlskrona.

7. Vångsövägen 15, Biskopsmåla, Ronneby. Pris: 2 500 000. Antal klick: 4 450.

”Byggbart naturreservat i sanslöst vackert och ostört läge”, skriver mäklaren i sin annons.

 

Foto: Örlogsstaden AB.

8. Ekholmsstranden 22, Ekholmen, Karlskrona. Pris: 5 275 000 kronor. Antal klick: 4 418.

SÅLD!

9. Lövenäsvägen 38, Nättraby, Karlskrona. Pris: 1 200 000 kronor. Antal klick: 4 090.

”Bostaden är använd som permanentbostad men är av enkel standard med renoveringsbehov. Här finns ett mindre kök, sovrum, vardagsrum och toalett med dusch. Trädgården är en lummig och trivsam trädgårds- och naturtomt där vi hittar ett mindre växthus och även flera redskaps/förrådsbodar. Det är nära till havet och på promenadavstånd ligger den mysiga badplatsen”, skriver mäklaren i sin annons.

 

Foto: Husman Hagberg Karlskrona.

10. Gårdarikesvägen 22, Trummenäs, Karlskrona. Pris: 4 250 000 kronor. Antal klick: 3 851.

”Från husets stora fönsterpartier och trädgården på husets baksida har man en fantastisk utsikt mot skogen och havet i väster. Här kan du njuta av kvällssolen från altanen eller det lyxiga spabadet. Stort kök och vardagsrum med härlig utsikt mot havet i väster. Lyxigt master-bedroom med klädkammare och separat duschrum”, skriver mäklaren i sin annons.

 

Foto: Husman Hagberg Karlskrona.

Relaterade artiklar