Laddar

Läraren auktionerar ut sig själv – för Musikhjälpen

Läraren Fredrik Bernelf auktionerar ut sig själv för att göra en insats för Musikhjälpen. Nu kan du buda för att få "en egen lärare för en dag".

delningar

Läraren Fredrik Bernelf som arbetar på Chapmangymnasiet i Karlskrona aktionerar ut sig själv på Tradera. Orsaken är att han vill göra en insats för Musikhjälpen vars tema i år är: Barn i krig har rätt att gå i skolan.

– Det är första gången som jag gör något liknande. Jag bestämde mig för att auktionera ut mig själv i år eftersom skolan är en så viktig fråga, säger Fredrik Bernelf.

”Allt börjar med en bra lärare och just därför kan du nu buda hem din alldeles egen lärare! Vill du lära dig bokföring, juridik i vardagen, programmera, geocaching, digitalfotografering, hur man arbetar mer entreprenöriellt i skolan, göra en tidning i indesign eller kanske något helt annat? Du eller ni får mig en hel dag.

Jag har skrivit läromedlet ”Entreprenöriellt lärande – konkreta exempel i alla ämnen”, fått pris för ”Årets UF-insats” och goda omdömen av elever på både gymnasiet och i studiecirklar. Ta chansen nu att få lära dig något nytt! Har du ett speciellt önskemål är du välkommen att kontakta mig innan du lägger bud,” står det i annonsen.

Annonsen lades upp under torsdagen och budgivningen slutar den 17 december. Det högsta budet ligger just nu på 500 kronor.