Laddar

KRIF imponerade – nollade Kristianstad: ”Storartad insats”

Efter förlusten – KRIF imponerade och körde över Kristianstad.

delningar

KRIF föll i onsdagens möte mot just Kristianstad med 3–2. På fredagen var det dags för en ny sammandrabbning och KRIF imponerade – och vann med klara 3–0 efter en ruggigt bra match ledda av bland annat lånet Stefan Söder som noterade för ett mål och en assist.

– Vi var otroligt besvikna på vår insats senaste och kände att vi hade revansch att begära av oss själva. Första perioden sätter tonen för den matchen för vår del tycker jag, sa KRIF-tränaren Per Ljusteräng efter matchen och fortsatte:

– Den första perioden är det bästa vi gjort under hela säsongen. Vi gör en storartad insats. Vi har en bra bredd och en extra eloge till Johan Lundgren som gör en bra match.

Segern var viktig för KRIF som efter två omgångar har tre poäng, lika många som Kristianstad, HC Dalen, Huddinge och Visby/Roma.

 

HockeyEttan Kristianstads IK–Kallinge/Ronneby IF 0–3 (0–1, 0–1, 0–1) Målen: 10.58 0–1 Stefan Söder, (Martin Ekström), 32.49 0–2 Sebastian Magnusson, (Mathias Karlsson, Sebastian Ottosson), 51.13 0–3 Alexander Lunsjö, (Stefan Söder, Sebastian Owuya). Skottstatistik: 30–24 (10–11, 12–8, 8–5). Utvisningar: KIK: 3×2. KRIF: 4×2, 1×10. Domare: Kristoffer Folkstrand. Publik: 1 479, Kristianstads ishall.

Relaterade artiklar