KRIF har gjort klart med tre unga nyförvärv

Foto: KRIF Hockey.

Två av spelarna har erfarenhet av spel i SHL.

delningar

Det rör sig om forwarden Christoffer Björk, 19, som just nu spelar slutspel i USHL med Fargo Forceo och som har ett förflutet i Luleås organisation. Snabba forwarden Ludwig Wistén, 21, som förra säsongen spelade i Borlänge HF. Han är även noterad för ett antal matcher med Växjö Lakers i SHL och har spelat med Västerviks IK i allsvenskan. Forwarden Jacob Hallberg, 19, som kommer från spel med Malmö Redhaws J20 SuperElit, och har även fått prova på ett antal matcher i SHL med Malmö Redhawks.

Så här kommenterar sportchefen Tobbe Karlsson nyförvärven på klubbens hemsida:

Christoffer Björk – En center med ett bra spelsinne. Samtidigt är det en bra skridskoåkare, vilket är viktigt i dagens hockey. Har gått den hårda skolan i Luleå hockey. Vet vad det innebär att ta nästa kliv. Är just nu över på andra sidan och spelar slutspelshockey.

Ludwig Wistén – En forward med hög fart. Han är målfarlig och har gjort sex matcher med Växjö i SHL, även gjort matcher i allsvenskan med Västervik. Senaste klubb var Borlänge. Tror mycket på honom eftersom jag sett honom en del.

Jacob Hallberg – Hårt arbetande forward med ett bra skott. Har i stora delar tränat med Malmös a-lag och varit en ledande spelare i SuperElitlaget. Haft en bra dialog med Malmö kring Jacob. I övrigt tittar jag efter spelare med rutin, säger Tobbe Karlsson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar