Laddar

KLICKTOPPEN: Här de hetaste husen just nu

Går du i hustankar?

delningar

 

Foto: Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå/Hemnet

Furubergsgatan 7, Träslöv, Varberg – 5 200 000 kronor

Från Hemnet: Villa på högt läge med unik arkitektur i Träslöv. Drömmer du om en bostad med många sovrum, bra sällskapsytor och stor trädgård har du kommit rätt. Stor tomt med havsutsikt från högsta punkt. Välkommen in!

 

Foto: M2/Hemnet

Ängarnas väg 6, Kärradal, Varberg – 4 700 000 kronor

Från Hemnet: Denna båtliknande villa har ett härligt läge nära badstranden. Lite utsikt mot havet. Huset är 160 kvm med 4 sovrum och ytterligare 3 sommarrum i annexet. Stor altan och tomt med en prunkande trädgård sommartid.

 

Foto: Mäklarhuset Varberg/Hemnet

Mossvägen 15, Bua, Varberg – 2 950 000 kronor

Från Hemnet: Högst upp på återvändsgata, med lugnt läge angränsandes mot grönområde och med havsutsikt ligger denna renoverade 1-plansvilla. Här är det bara att flytta in!

 

Foto: Hemverket/Hemnet

Bråtared 3, Dagsås, Varberg – 490 000 kronor

Från Hemnet: Med ett vackert läge på tomt om ligger denna enplansvilla med stor potential! Då renoveringsbehov föreligger finns här goda möjligheter att sätta sin egen prägel, och inreda som antingen året runt-boende eller sommarstuga. Genomgående ljust med 1-2 sovrum och stort vardagsrum. Uppvuxen och lättskött naturtomt med isolerat fristående garage om 30 kvm. Natursköna omgivningar nära sjö. Välkommen på visning!

 

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling/Hemnet

Karl Nordströms väg 19, Apelviken, Varberg – 2 675 000 kronor

Från Hemnet: Fantastisk boendemiljö med ostört läge och direkt närhet till havet men ändå centralt. Lägenheterna ligger precis vid Kåsa strand och på andra sidan udden breder Apelvikens långa sandstrand ut sig. Husen ramas in av skira Strandstråket kantas av restauranger och barer, men du kan även kila ner till Kusthotellet för att njuta av en god bit mat, en trevlig after work med vinprovning eller en stunds träning med efterföljande besök i spaavdelningen.