KLICKTOPPEN: Här är veckans mest klickade hus i Blekinge

Enplansvilla med pittoreskt fiskeläge i topp. Nedan hittar du hela listan från Hemnet.

delningar

Stugvägen 1, Sölvesborg

Beskrivning: " Trevligt 1-planshus med havsnära läge i det pittoreska fiskeläget Hällevik. Ligger på stor och friköpt tomt med kommunalt V/A. Stugan erbjuder trädäck om ca 55 kvm, inglasad altan, vardagsrum/matrum i öppen planlösning, nytt kök, 2 st sovrum, duschrum samt kamin. Byggnaden är smakfullt renoverad under 2018, här är det bara att flytta in!"

Utropspris: 1 850 000 kronor

Karlstorpsgatan 13, Ronneby

Beskrivning: "Välkomna till denna ytterst välplanerade och påkostade sekelskiftesvilla med generösa ytor. Hela bostaden är i ett mycket gott skick och kännetecknas av god planering samt fina materialval. Förutom en representativ interiör och exteriör så bjuder huset på stora öppna umgängesytor, 4-5 sovrum samt badrum på samtliga våningsplan. Belägen i omtyckt område med närhet till både centrum och natursköna Brunnsparken och med egen brygga i Ronnebyån. En härlig tomt med blandad växtlighet och flera sköna platser för umgänge och avkoppling."

Utropspris: 3 900 000 kronor

Karlstorpsgatan 13 Foto: Fastighetsbyrån

Mellanbäcksvägen 18, Karlshamn

Beskrivning: " Fantastisk idyll i utkanten av Mörrum! Måste ses! Här bor man i ett charmigt, välskött bostadshus beläget på en stor, insynsskyddad tomt - lika välskött som huset - och dessutom finns ytterligare ett charmigt boende på tomten om 48 kvm - perfekt för egen mindre verksamhet, tonårsboende eller för uthyrning."

Utropspris: 1 250 000 kronor

Mellanbäcksvägen 18 Foto: Fastighetsbyrån

Sturkövägen 56, Karlskrona

Beskrivning: " Välkomna till sommarparadiset Sturkö! Nu finns möjlighet att förvärva en charmig fastighet med anor från tidigt 1800-tal. Den fungerar utmärkt för såväl permanent- som fritidssboeende. Vi välkomnas av en härlig glasveranda med plats för en stunds avkoppling. Lummig trädgård som löper runt hela huset och har mycket bra insynsskydd från både grannar och vägen som går utanför. Huset har gott om sovrum och bra gemensamhetsutrymmen för de som gillar att ha många gäster. Närheten till skola, förskola, affär och till fastighetens egna bryggplats (ca 150 meter) är ett stort plus i kanten. "

Utropspris: 1 290 000 kronor

Sturkövägen 56 Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Fritidsvägen 4, Sölvesborg

Beskrivning: " På, förmodligen ett av dom bästa lägen i Hällevik hittar vi detta charmiga fritidshus med härlig 30-talskänsla. Om- och tillbyggt 2001 med nytt kök med matplats och utgång till terrass, helkaklat duschrum. Uterummet förlänger säsongen. Bostaden är ca 115 kvadratmeter, fördelade på fem rum och kök i ett plan. Till huset hör en fin insynsskyddad tomt om 1640 kvadratmeter. Fristående garage. Det här är ett hus med charm och karaktär som gör intryck på alla som besöker det.  Lugnet som omger Fritidsvägen och den här delen av Hällevik är oslagbart! Anrika Hälleviks Havsbad ser du från terrassen. Vakna till morgonsolen och gå till stranden och sola, ta ett morgondopp från bryggan eller ta en promenad till hamnen och övriga restauranger, cykla till Nogersund och ta färjan till Hanö. Goda bussförbindelser."

Utropspris: 4 295 000 kronor

Fritidsvägen 4 Foto: Svensk fastighetsförmedling

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar