Laddar

KLICKTOPPEN: Här är de hetaste bostäderna i Blekinge

Här är veckans mest klickade objekt på hemnet.se.

delningar

1. Holmgårdsvägen 9, 5 895 000 kronor.

Beskrivning: "En synnerligen exklusiv enplansvilla belägen på en större tomt med hög och vacker havsutsikt. Ett påkostat boende med genomgående tilltalande interiörval av mycket hög standard. Modern och tilltänkt planlösning med öppna och ljusa sällskapsrum och generösa sovrum. Bergvärme för effektiv drift. Läckert integrerat dubbelgarage med ingång i huset. Lättskött trädgårdstomt och vacker havsutsikt över Runstensfjärden. Fint stensatta uteplatser med pool! Ett kompromisslöst boende med kvalitet i minsta detalj." Mer info hittar du här!

2. Sonekullavägen 11, 2 995 000 kronor.

Beskrivining: " Välkommen till detta unika ställe i havsnära och mycket naturskön miljö. Ett helt fantastiskt hus med en speciell atmosfär & känsla och som med varsam hand har renoverats och moderniserats men med den äldre charmen väl bevarad. En f d skolbyggnad som idag är inredd för en eller flerfamiljsboende. Möjlighet till tre lägenheter. Stora ljusa rum med smakfull inredning av hög kvalitet samt mycket äldre inredningsdetaljer sparade. Den stora tomten ger utrymme för det mesta man kan önska. En stor fristående byggnad med mycket potential finns på tomten." Mer info finns här!

3. Solhemsvägen 9, 1 495 000 kronor.

Beskrivning: " Attraktivt beläget på Solhemsvägen 9 hittar vi detta fina enplanshus med två sovrum. Rymligt vardagsrum och matplats med öppen planlösning till köket som har köksinredning från Ikea. Helkaklat dusch/tvättrum med golvvärme, jacuzzi med ångdusch, radio, telefon mm. Inbyggd altan med altandäck runtom hela huset. Isolerad gäststuga med toalettutrymme perfekt när vännerna kommer på besök. Isolerat garage och inrett rum på ovanvåningen med balkong med havsglimt. Carport och flera förrådsutrymmen finns.  Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Trummenäs." Mer info om bostaden hittar du här!

4. Vierydsvägen 262, 6 250 000 kronor.

Bevisning: " Drömmer du om en gård på landet? Välkommen till Vieryds Gård som är naturskönt belägen i havsnära område. Den mycket välskötta gården består av ett stort boningshus. Två stora ladugårdar med bl.a stall med 3 boxar, sadelkammare, maskinverkstad, vagnsskjul mm. Mycket charmigt renoverat och inrett gammalt hönshus med en lokal som är perfekt för egen verksamhet samt lounge/relaxavdelning. På tomten finns även ett rejält dubbelgarage. Boningshuset är till största delar löpande renoverat med bl a nytt tak och nya fönster. " Mer info finns här!

5. Frejagatan 7, 2 900 000 kronor.

Beskrivning: "Villa i toppskick! Har mellan 2015-2017 totalrenoveras och byggts om till en modern och praktisk villa i ett plan med fina materialval och det lilla extra! Här erbjuds ett stort och luftigt Ballingslövskök med köksö och öppen planlösning in till allrummet, stort badrum med granitkeramik, tre sovrum, extra allrum och en stor och praktisk tvättstuga. Vattenburen golvvärme i hela huset från luft-vattenvärmepump. Enhetliga och snygga golv i hela huset i form av mattlackad vit enstavs ekparkett. Insynsskyddad baksida med altan och ett stort, snyggt trädäck i olika nivåer med spabad." Mer om boendet finns här!

Relaterade artiklar