KLICKTOPPEN: Här är Blekinges hetaste villor

Unik fastighet med detaljer från 1900-talets början lockade flest klick.

delningar

Foto: Hemverket.

1. Byvägen, Listerby, Ronneby. Pris: 3 950 000 kr.

"Unik fastighet med originaldetaljer från 1900-talets början. Denna prästgård har fem sällskapsrum med generös takhöjd, sju kakelugnar, handblåsta fönsterglas och dubbla spegeldörrar med originalbeslag. ", skriver mäklaren i sin annons.

Foto: Fastighetsbyrån.

2. Skeppnabbavägen, Torhamn, Karlskrona. Pris: 2 700 000 kr.

"En vit "skärgårdsdröm" där fastlandet möter Sveriges sydöstra skärgård, med badrocksavstånd till badstranden (350 m) och gångavstånd till allt i byn; småbåtshamn med skärgårdstrafik, båtramp, busshållplats och sommarcafé (500 m), skola (300 m) och ICA-affär med pizzeria intill (400 m)", skriver mäklaren.

Foto: Fastighetsbyrån.

3. Söra Torprundan, Senoren, Karlskrona Pris: 3 500 000 kr.

"20-talsvilla som löpande moderniserats och byggts till - men vi förväntar oss att en köpare sätter sin egen prägel, ev styckar av och/eller bygger sitt drömboende! Bra sällskapsytor, gott om sovrum samt de två gäststugorna, här finns plats för många gäster eller generationsboende! ", skriver mäklaren

Foto: Länsförsäkringar fastighetsförmedling.

4. Espedalsvägen, Ronneby. Pris: 375 000 kr.

"Välkommen till ett mindre hus med trevlig trädgård i centrala Ronneby. Huset är belägen på cykelavstånd från alla serviceinrättningar såsom skolor, förskolor och affärer. Viss renoveringsbehov föreligger", skriver mäklaren i sin annons.

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

5. Trädgårdsvägen, Jämjö, Karlskrona. Pris: 795 000 kr.

"Huset består av 4 rum och kök och ligger på en härlig tomt om 846 kvadratmeter. Mysiga Trädgårdsvägen är en del av Jämjös trevligaste områden. Denna bostad är i behov av viss uppdatering, vilket ger er chansen att skapa ett hem helt efter egen smak", skriver mäklaren i sin annons.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar