KLICKTOPPEN: Här är Blekinges hetaste villor

Bostad med havstomt och egen brygga är den mest klickade villan på Hemnet vecka 17.

delningar

1) Ängholmsvägen 1, Verkö, Karlskrona: 4 895 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån.

"Högt läge på havstomt och med brygga i Knösöviken, lättillgänglig skärgård väntar. Havstomt med gräsmatta och rejäl brygga med utrymme för flera båtar. Väldisponerad enplansvilla i fint skick. En planlösning som tydligt skiljer privata rum mot de social ytorna. Stort vardagsrum med öppet i nock samt generöst fönsterparti mot havssidan. Fina stensättningar kring huset och altandäck på tomten mot havet." Läs mer om fastigheten här.

2) Hantverkaregatan 9, Karlshamn centralt, Karlshamn: 5 995 000 kronor

Foto: Carlshamnsmäklarna.

"Vi erbjuder nu ett unikt boende på en "stark" adress i södra delen av Karlshamn, endast ett stenkast från havet, vid Perennaplan! Fastigheten har varit i samma familjs ägo sedan slutet av 50-talet. En fastighet med dels ett stort gatuhus men även med ännu ett gårdshus, längre in i trädgården. Kanske ett generationsboende eller varför inte hyra ut ett av husen....?" Läs mer om fastigheten här.

3) Patrullvägen 28, Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona: 3 700 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"Rymlig och fräsch familjevilla i barnvänligt och lugnt bostadsområde i populära Bastasjö. Bekvämt boende i välplanerad och ljus 1½-plansvilla med hela fem sovrum, stilrent Myresjökök, dusch och badrum samt generösa umgängesytor på båda våningsplanen och utomhus. Stor altan i härligt sydvästerläge på husets baksida. Lättskött trädgårdstomt med fin stensättning på framsidan och stor, plan gräsyta gränsande mot allmänning på baksidan." Läs mer om fastigheten här.

4) Idrottsvägen 7, Bergåsa, Karlskrona: 5 495 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån.

"Fantastisk möjlighet att förvärva en representativ Bergåsavilla belägen på trevlig hörntomt. Fin möjlighet till billigare boende med hyresintäkter om man önska disponera en lägenhet för eget bruk. Trädgårdstomt med fina stensättningar och trivsamma uteplatser. Spa-bad för avkopplande stunder. Ett genomgående smakfullt och lättskött boende med rum och utrymmen för större familj om krav på stort boende önskas. Huset har till stora delar renoverats på ett ljust och stilfullt sätt utan att göra avkall på charm." Läs mer om fastigheten här.

5) Köljavägen 155-25, Karlshamn: 1 295 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

"Välkomna till denna underbara idyll mellan Granefors och Hällaryd. Bostaden ligger avskilt på naturnära läge men samtidigt endast 10 minuter till Karlshamns torg. Bostaden fungerar både som permanent och- fritidsbostad. På fastigheten finns även ytterligare en stor gäststuga perfekt vid oväntat besök eller med möjlighet för uthyrning. Läget är avskilt med närhet till underbar natur och i närheten finns även Agnesjön med ca 15 minuters promenad från bostaden." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar