KLICKTOPPEN: Här är Blekinges hetaste villor

Sällsynt friliggande villa mitt i stan är den mest klickade villan på Hemnet vecka 14.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

1) Spårgatan 1, Trossö, Karlskrona: 4 400 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån.

"Sällsynt möjlighet att förvärva en friliggande villa med carport, garage och innergård mitt i i stan! Med ett centralt havsnära läge på Trossö - med havsutsikt mot skärgården från de två övre planen och ett stenkast från gästhamnen med tillhörande växande restaurang/caféutbud - ett fåtal minuter från simhall/varmbadhus samt resecentrum med tågstation, flygbuss och knutpunkt för alla bussar." Läs mer om fastigheten här.

2) Råholmavägen 4, Nättraby, Karlskrona: 2 395 000 kronor

Foto: Husman Hagberg

"Helrenoverad villa med fina interiörval både lantligt och havsnära beläget! Smakfullt kök med modern öppen planlösning till vardagsrum med flera fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp. Välplanerat med tre stycken sovrum och helkaklad wc på övre plan samt funktionell källare med tvättstuga, groventré och bra förvaringsutrymmen." Läs mer om fastigheten här.

3) Genvägen 1, Dalgången, Karlshamn: 4 200 000 kronor

Länsförsäkringar fastighetsförmedling

"Familjevilla i absolut toppskick där 40-tals charm kombineras med en ny modern och fräsch känsla! Detaljrikt med vitlaserad stavparkett i fiskbensmönster på nedre plan. Högt till tak ger en härlig rymd i rummen. 3-4 sovrum och en stor källare med många möjligheter! Centralt och bekvämt läge med endast minuters promenadavstånd till torget, skolor och järnvägsstation." Läs mer om fastigheten här.

4) Prästmarksvägen 32, Lyckeby, Karlskrona: 2 395 000 kronor

Foto: Husman Hagberg

"Här finner ni ett välplanerat och lättskött hus på återvändsgata i populärt område. Barnvänligt läge med närhet till grön - och strövarområden, lekplats och tennisbana. Gång- eller cykelavstånd till Knösö och Ringö badplats. Huset fördelas över 250 kvm och har flera trevliga umgängesytor på både entré- och källarplan, två uteplatser och vidbyggt garage." Läs mer om fastigheten här.

5) Söreviksvägen 3A / 3B, Karlskrona: 3 250 000 kronor

Foto: Svensk fastighetsförmedling

"Välkommen till ett fantastiskt läge på Senoren. Med gångavstånd till både havet och naturen. I huvudbyggnaden har vi på entré plan tre rum, kök, toalett och groventré. På övre plan möts vi av ett stort vardagsrum, badrum och två sovrum. I det mindre huset finner vi två rum och kök med kombinerat duschrum med tvättstuga." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar