KLICKTOPPEN: Den moderna enplansvillan veckans mest klickade

Här är veckans lista på de fem mest klickade bostäderna i Blekinge.

delningar

Lingonvägen 12, Karlskrona

Beskrivning: "Modern och fräsch enplansvilla med en genomtänkt planlösning med kök och vardagsrum i centrum. Härliga ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier med utgångar till altaner i olika väderstreck för att kunna njuta av solen hela dagen. Huset är högt beläget med altandäck i söderläge sammankopplat med en nedsänkt pool allt mycket snyggt genomfört. Trädgården har vackra murar och planteringar. Isolerat gästhus för övernattande gäster och även ett förråd. Huset ligger i ett lugnt område på återvändsgata. Gångavstånd till busskommunikationer, affärer och bad. "

Utropspris: 2 600 000 kronor

Väbyvägen 32, Väby, Ronneby

Beskrivning: "Charmig liten villa i kustnära område! Här hittar du både kakelugnar, vedspis, trägolv, ljuvlig sommarveranda och spröjsade fönster tillsammans med en modern bekvämlighet och ett nyare kök. Huset har använts som åretruntbostad men passar lika bra som fritidshus. På baksidan finns ett stort altandäck med plats för många. "

Utropspris: 995 000 kronor

Väbyvägen 32 Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Skogshagevägen 91, Hällevik, Sölvesborg

Beskrivning: "Charmigt sommarställe med lantlig atmosfär några hundra meter från havet. Somrig glasveranda, braskamin, kommunalt V/A mm. Gästhus med öppen spis. Insynsskyddad tomt med härlig uteplats i söder."

Utropspris: 2 150 000 kronor

Skogshagevägen 91 Foto: Fastighetsbyrån

Elsebrånevägen 203-7, Asarum, Karlshamn

Beskrivning: "Sagolikt läge i Nötabråne! Passa på att förvärva sjötomt i bästa läge, inte ofta dessa fastigheter är ute till försäljning! Fin kontakt med blänkande vatten från stora delar av tomten samt från både balkong och inglasat uterum. Luft/vatten installerat, tak bytt, kök renoverat, fiber finns. "

Utropspris: 2 350 000 kronor

Elsebrånevägen 203-7 Foto: Fastighetsbyrån

Karl Jakobs väg 12, Knösö, Karlskrona

Beskrivning: "På lugn återvändsgata ligger denna tilltalande och arkitektritade familjevilla med fri trädgårdsbaksida mot grönområde. Plan baksida med härlig pool och uteplats med generös plats för trädgårdsgruppen samt terrass med viss havsglimt. Ett genomgående väldisponerat och välskött hus med öppna och karaktäristiska sällskapsrum samt rymliga sovrum. Ett nedre plan med möjlighet för egen verksamhet. Bergvärme för god drift. Carport. Närhet till skola, flera badplatser, grönområde samt Lyckebys hela serviceutbud."

Utropspris: 4 595 000 kronor

Karl Jakobs väg 12 Foto: Fastighetsbyrån

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar