KLART: Landslagsspelaren ansluter till HIF

Foto: Pressbild.

"Känns riktigt bra".

delningar

Det är 20-årige Anton Persson från Kristianstad som nu är klar för HIF Karlskrona. Han har tillhört IFK Kristianstad sedan barnsben – men väljer nu att gå vidare i karriären. 

- Det här känns riktigt bra, jag valde rätt. Jag hade en del att välja på och HIF Karlskrona har spännande saker på gång med ny arena, unga och utvecklingsbara nyförvärv och en bra tränare i Robert Andersson, säger Anton Persson i ett pressmeddelande. 

Han har tillhört ungdoms- och juniorlandslaget i flera år och är en spelare som sportgruppen haft ögonen på under en längre tid. 

- Vi har bra koll på Anton och är väldigt nöjda att han valde att spela hos oss. Vi tror att han och Linus Fernebrand kan sporra varandra att ta kliv framåt, säger Mikael Sandström från HIF Karlskronas sportgrupp.

Han flyttar till Karlskrona under sommaren. – Anton Persson, Gustaf Banke, Jack Månsson och Linus Andersson är alla spelare som har oerhörd potential. Tillsammans med ett gäng rutinerade killar börjar det se väldigt spännande ut, fortsätter Mikael Sandström.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar