KLART: De spelar på Östersjöfestivalen i sommar

De underhåller i sommar.

delningar

Under dagen presenterade arrangörerna vilka artister som kommer att underhålla festivalbesökarna under Östersjöfestivalen. Den inleds av Karlshamns musiksällskap med med musikalartisten och dansbandssångerskan Elisa Lindström och sopransolisten Karin Thulemark under ledning av Mikaela Brorsson – de båda sistnämnda från Karlshamn.

Andra artister som är klara är bland annat Thomas Di leva, Jacob Samuel och talangen Eva Jumatate. Under fredagskvällen spelar bland annat Kalle Moraeus tillsammans med banden Hej Kalle och Orsa Spelmän

– Vi hoppas att Kalle och hans spelemän ska locka en annan publik än den som kommer att befinna sig i Ronneby för att lyssna på Gyllene Tider, säger arrangörerna i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är akter som Uno Sveningsson, Molly Sandén och Markus Krunegård klara för Östersjöfestivalen. 

– Vi är jättenöjda med det utbud vi hittills kunnat presentera. Vi har en unik programpunkt kvar som vi kommer att släppa inom kort. Det är något som kommer att hända innan invigningskonserten på torsdagen men som vi ännu inte kan berätta något om, säger Anders Jönsson i ett pressmeddelande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar