KHK-spelare letar efter försvunnen man – helikopter ansluter

Foto: Bildbyrån/Missing people/Mostphotos

Sökarbetet efter den 51-årige man som försvunnit trappar nu upp.

delningar

Polisen söker just nu efter den 51-årige man som försvann i lördags kväll. Mannen försvann efter att ha varit på en KHK-match. Nu ska man utöka sökandet med hjälp av en helikopter. Tanken är att man under tisdagsmorgonen ska få upp en helikopter i sin jakt mannen, skriver Sydöstran.

Helikoptern kommer att söka med Nättraby som utgångspunkt. Detta då en man som liknar den försvunne ska ha setts ta en buss från Rosenholm till Kyrkvägen i just Nättraby. Detta ska ha skett vid 20-tiden på lördagskvällen.

– Vi har beställt helikoptern och om det inte bli oväder ska den söka efter den försvunne mannen imorgon (läs tisdag), säger Michael Hesselberg till Sydöstran.

Utöver sitt aktiva sökarbete jobbar polisen med att följa upp tips som man får angående den försvunne mannen. Även spelare från Karlskrona HK har erbjudit sig att hjälpa till i sökandet. Det är runt tio spelare som under måndagseftermiddagen tillsammans med Missing Peoples hjälpt till i sökarbetet. Sammanlagt ska omkring 60 personer engagerat sig i sökarbetet. Bland annat har man sökt på den västra sidan av Nättrabyån.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar