Laddar

Sex personer inblandade i trafikolycka: ”Det är glashalt”

(Uppdaterad 16.44) På söndagseftermiddagen kolliderade två personbilar.

delningar

På söndagseftermiddagen inträffade en trafikolycka då två personbilar kolliderade på väg 733, norr om Fjärdsjömåla i Karlskrona kommun. Larmet kom in till SOS klockan 15.15.

Tre personer färdades i vardera bil och enligt de initiala uppgifterna satt alla personerna kvar i fordonen. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades.

– Hittills har jag inte fått någon information om allvarligare skador, säger Fredrik Bratt, presstalesperson på polisen, vid 16-tiden.

Initiala rapporter sa att alla personer satt kvar i fordonen? 

– Ja, jag vet inte alls vad det är för väder eller liknande heller. I bland kan det betyda att räddningstjänsten vill göra ett säkert uttag eller att de sitter fastklämda, men i nuläget är det inte alls säkert att det är så i det här fallet.

Trafikverket meddelade inledningsvis att olyckan hade stor påverkan på trafiken.

– Det är ingen stor väg och det finns många alternativa vägar, så just nu ska olyckan inte innebära så stora problem för trafiken, säger Fredrik Bratt.

 

 

Foto: Skärmdump/Trafikverket.se

Vid 16.30-tiden var arbetet färdigt på platsen.

– Ingen person har skadats och vi har tagit upp en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. Ägarna löser bärgning av bilarna själva. Det rapporteras om att det är glashalt på platsen, så det är en trolig orsak till olyckan, säger Fredrik Bratt.

Relaterade artiklar