Laddar

Polisinsats efter gänguppgörelse utomhus: ”En man har omhändertagits”

(Uppdaterad 19.48) Polisen larmades om storbråket på tisdagseftermiddagen.

delningar

Vid 17.40-tiden på tisdagseftermiddagen larmades polis till Hamngatan i Sölvesborg med anledning av ett storbråk utomhus. Enligt initiala uppgifter ska det vara två gäng som varit inblandade.

– Det verkar inte ha varit något av allvarligare karaktär och det hade lugnat ner sig när vi kom fram. En man har omhändertagits för fylleri och det kommer förmodligen att skrivas någon anmälan om misshandel, säger Fredrik Bratt, presstalesperson på polisens ledningscentral.

Polisen har i nuläget inga uppgifter på exakt hur många som deltagit i bråket. Alla inblandade ska vara i 20-30-årsåldern.

– Det ska inte ha använts några tillhyggen eller vapen. Vi är fortfarande kvar på platsen och kommer vara det fram tills att vi vet exakt vad som hänt, så att vi inte missar något, säger Bratt vid 18.20-tiden.

Senare under kvällen meddelade polisen att samma man som omhändertagits för fylleri även är misstänkt för skadegörelse, då han ska ha slagit sönder en bilruta. Det kan komma att bli fler mistankar i ärendet.

Relaterade artiklar