Hon blir ny assisterande i HIF

"Jag ser verkligen fram emot detta och det känns väldigt inspirerande."

delningar

Under måndagsmorgonen presenterades Pernilla Andersson som ny assisterande tränare för HIF Karlskrona.

- Skönt att det är klart. Pernilla har den profilen vi sökte efter, säger sportgruppens Mikael Sandström i ett pressmeddelande.

Pressbild

Efter 10 år som tränare i ett antal ungdomslag blev Pernilla ansvarig för Karlskrona Handbolls damer 2016 och tog upp laget till division ett.

I och med Pernillas intåg i laget har nu HIF Karlskrona sin första kvinnliga tränare på herrsidan, något som sportgruppen haft med i beräkningarna.

- Pernilla är en duktig handbollstränare som har vana att utveckla unga spelare, det ser vi fram emot att få ta del av. Att hon är kvinna tror vi bara är väldigt positivt, för hela laget och klubben, säger Mikael Sandström.

Nu blir hon assisterande tränare till Robert Andersson och hon ser fram emot den nya utmaningen, samtidigt som hon har stora förväntningar.

- Jag ser verkligen fram emot detta och det känns väldigt inspirerande. Jag tycker att laget ser intressant ut med flera hungriga unga spelare. Självklart hoppas vi ju att vi kan vara med och fajtas om en plats till Handbollsligan, säger Pernilla Andersson i ett pressmeddelande.

 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar