Heidi Andersson och Björn Ferry till miljöbilsdag

Under tisdagen arrangeras en stor miljöbilsdag i Bellevueparken i Karlshamn. På plats finns förutom personer lämpade att prata om miljöfordon, även armbryterskan Heidi Andersson och skidskytten Björn Ferry, bägge senast uppmärksammade i programmet Mästarnas mästare.

delningar

– Vi har lyckats få till ett mycket intressant och aktuellt program där goda exempel varvas med aktuella frågor med syfte att tillsammans möjliggöra en snabbare omställning till fossilfria transporter och drivmedel. Vi får bland annat höra Miljöfordons bästa kommun och landsting berätta om sina framgångsfaktorer, säger projektledare Jonas Lööf från Miljöfordon Sverige i ett pressmeddelande.

I Bellevueparken blir det även diskussioner kring miljömässiga fordon och en föreläsning med äkta paret Heidi Andersson och Björn Ferry som nu ska satsa på att göra sin familj fossilbränslefri.

Heidi Andersson är en av landets bästa armbryterskor medan Björn Ferry har en karriär som skidskytt bakom sig. Förra året tävlade de tillsammans i SVT-programmet Mästarnas mästare. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar