Här är veckans hetaste villor i Blekinge

Ljus och fräsch villa renoverad med känsla lockade flest besökare.

delningar

1. Svarta Kärrsvägen, Gredeby, Karlskrona. Pris: 2 750 000 kronor.

"Nu har ni en unik möjligheten att förvärva er drömbostad- en av de trevligaste villorna i Gredeby strax utanför Nättraby! Här erbjuds en villa som är renoverad med känsla. Ljust och fräscht boende i med härliga sällskapsytor", skriver mäklaren.

Foto: Fastighetsbyrån.

2. Spårgatan, Trossö, Karlskrona. Pris: 4 400 000 kronor.

"Villan om hela 185 kvm är tydligt uppdelad i ett representativt och socialt entréplan med stora sällskapsytor samt två mer privata våningsplan ovanför. Idag är tre sovrum i bruk, men här finns möjligheter för att skapa upp till 6 stycken sovrum vid behov", skriver mäklaren.

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

3. Raskens väg, Yxnarum, Ronneby. Pris: 2 990 000 kronor.

"På entréplan välkomnas vi av en stor och inbjudande klassisk glasveranda. Gott om förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum, sovrum, allrum med kakelugn samt husets höjdpunkt som är köket med exklusiva ytskikt, ny induktionsspis (2019) och med öppen planlösning mot matplats med öppet upp till nock samt vardagsrum med utgång till en stor altan i västligt läge", skriver mäklaren.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

4. Bräknebodavägen, Svängsta, Karlshamn. Pris: 1 495 000 kr.

"Detta charmiga hus med anor från 1800-talet har renoverats smakfullt de senaste åren med bl a ett nytt kök från 2014 och nya ytskikt på entréplan. Här erbjuds stora ytor i en vacker gammaldags stil", skriver mäklaren.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

5. Droppemålavägen, Ekenäs, Ronneby. Pris: 1 300 000 kronor.

"I denna fyrarumsvilla i idylliska och pittoreska Ekenäs erbjuds ett charmigt, mysigt och inbjudande boende i två plan. Huset är i behov av en renovering, vilket samtidigt innebär goda möjligheter att sätta egen prägel från grunden", skriver mäklaren.

 

  

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar