Laddar

Här är länets bästa pizzerior

De är bäst när folket tycker till.

delningar

Företaget Onlinepizza.se har presenterat vilka pizzerior bland de som är anslutna till nätverket, som är mest populära.

Totalt finns det 1 400 pizzerior i landet som är uppkopplade mot tjänsten och allra mest omtyckt blev Pizzeria Venedig i Borlänge.

– Genom att utse årets bästa pizzerior får vi en chans att lyfta fram våra fantastiska pizzabagare, personerna som ligger bakom alla beställningar. Personer som under året även försett våra användare med snabb prisvärd service och mat av hög kvalitet, säger Daniel Strömberg som är vd för Onlinepizza i ett pressmeddelande.

I Blekinge hamnar tre pizzerior på listan. Populärast i Karlskrona är Pizzahuset i Lyckeby.

– Det känns riktigt överraskande och roligt att bli utnämnd till Karlskronas bästa pizza. Vi har jobbat efter vårt eget sätt, och inte tänkt på att vinna någonting, men det här är ju ett bevis på att våra kunder gillar det vi gör, säger Sebastijan PranjkoPizzahuset.

I Ronneby är det Jawerias pizzeria som tar hem titeln.

– Fantastiskt roligt att ta hem det här, något som tydligt visar att våra kunder gillar det vi gör. Nästa år blir ännu bättre, säger Muhammad ShahbarJawerias pizzeria.

I Karlshamn toppar Pizzeria Fridhem.

– Vi är så glada över att våra kunder verkar tycka så mycket om det vi gör. Att få bli Karlshamns bästa pizzeria är en ära, och det visar att vårt fokus på mat av hög kvalitet lönat sig, säger Bager SersapPizzeria Fridhem i en kommentar.