Laddar

Här är helgens alla blåljusnyheter

Här är lite av de larm om bränder, olyckor och brott som inträffade i helgen.

delningar

Polis kallades till en bilaffär under natten till fredagen. En bilfirma utsattes för inbrott.

Under fredagsmorgonen inträffade olyckor i det hala vädret. En bil körde rakt genom en rondell i Lyckeby.

En annan kanade av vägen vid Sunnaviadukten på infartsleden mot Karlskrona.

Klockan 9.28 på fredagen larmades flera polispatruller till Persborg i Ronneby. Det visade sig vara en beväpnad man som greps på platsen och nu misstänks för narkotikabrott och brott mot knivlagen. Mannen sitter anhållen misstänkt för grovt olaga hot, enligt polisuppgifter på söndagsförmiddagen.

På fredagsförmiddagen började en personbil brinna i norrgående riktning på E22, i höjd med Ysane. Larmet kom in till SOS klockan 10.45.

Klockan 15.40 på fredagen larmades räddningstjänsten till Smålandsgatan i Olofström med anledning av en brand i en lägenhet.

Klockan 16.17 på fredagen fick polisen information om att en trafikolycka hade inträffat på E22.

Senare samma eftermiddag, vid 17.47, körde en personbil in i mitträcketE22.

Sent på fredagskvällen greps en man i 40-årsåldern i Ronneby kommun. Han anhölls senare misstänkt för misshandel i nära relation.

Vid 18.30-tiden på lördagen larmades polis till Mariebergsvägen i Karlskrona. Orsaken var att en kvinna i 50-årsåldern hade ofredat en busschaufför.

Vid 19-tiden på lördagen blev en familj dödshotad av en för dem okänd man och strax innan klockan 22.30 på lördagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Lyckebyvägen i Karlskrona med anledning av en trafikolycka. Enligt larmet rörde det sig om en personbil som hade kört in i en stolpe.

Strax innan klockan 22.00 på lördagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans även till Kallingevägen i Ronneby med anledning av en singelolycka

På söndagsmiddagen larmades polisen till Jämjö med anledning av en misstänkt stöld.

Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad när det gäller blåljusnyheter är att gå med i vår grupp på Facebook som heter Blåljus i Blekinge.

Relaterade artiklar