Laddar

Han tar över bolaget: ”Jag brinner för Olofström och vad vi gör här”

Nu har Citybolaget FCC AB, som på uppdrag från Olofströms Näringsliv är ansvarig för handelsutvecklingen i Olofströms bytt ägare. Den tidigare fastighetsägaren Frank Arnesson har sålt företaget till entreprenören Alfred Appelros.

delningar

– Jag är oerhört glad att vi genomfört denna affär. Alfred vill och kommer att utveckla bolaget på ett positivt sätt för alla inblandade parter. Först och främst är jag glad för Olofströms räkning som ort. Detta kommer att bli mycket positivt, säger Frank Arnesson, i ett pressmeddelande.

Säljfast har i samband med köpet även åtagit sig att fortsättningsvis stötta projektet Handla i Olofström.

Under en längre tid har Alfred Appelros och hans medarbetare varit ansvariga för verksamheten i Citybolaget. De ser nu fram emot framtiden som detta medför.

– Jag och mina medarbetare ska fortsätta leverera och utveckla handeln i Olofström. Vi är mycket stolta över det förtroende vi fått från Säljfast att driva företaget vidare. Jag brinner för Olofström och vad vi gör här. Företaget ska också växa. Med mig finns det inga stopp. Det ska bli oerhört kul att få arbeta vidare med bolaget i egen regi, säger Alfred Appelros.