Laddar

Han stod för kvällens prestation

Emil Lundberg om soloåkningen. "Det var bara att trampa på".

delningar

Emil Lundberg har inte synts alltför frekvent i poängstatistiken i inledningen på säsongen. Inför matchen mot Rögle hade han stått för en assist på sju matcher. Men i en annars målfattig tillställning mot Skåne-laget, stod han för en individuell prestation som fick publiken att häpna. David Printz visste kanske vad Lundberg kunde göra för han gav helt enkelt pucken till forwarden i mittzon. Därifrån avancerade han förbi en, två och tre Röglespelare innan han hittade Marcus Paulsson – som tackade och tog emot.

– Jag fick lite yta och sen var det  bara att trampa på, jag tog den is som fanns och de backade av rätt bra så jag fick gå rätt ostört sen hörde ja Paulsson skrika på bortre – skönt att den gick in, sa soloåkande Lundberg.

Som sagt, KHK hade svårt att få hål på Pogge denna kväll och det krävdes en zick-zack-prestation likt Zorro för att få in ett mål.

– I dag skapar vi tillräckligt för att göra mål. Det är lite oflyt, lite för dåliga avslut. Han gör också några monsterräddningar. Så ser det ut så här så kommer vi göra mål – det är inget vi tänker på, avslutade Lundberg.

Relaterade artiklar