Laddar

Fyra olyckor inom en timme – i samma kommun

Arkivfoto: Larm-Soderhamn / Mostphotos

Inom loppet av en kvart larmades SOS om tre trafikolyckor i Karlskrona kommun. En halvtimme senare inträffade ytterligare en olycka.

delningar

Den första larmet inkom klockan 16.42. Tre personbilar har krockat på E22, i rondellen vid Lösen, strax öster om Lyckeby. Enligt Trafikverket var det begränsad framkomlighet under räddningsarbetet. Räddningstjänst var klara på platsen klockan 18.12. En person har förts med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart.

Klockan 16.46 var det dags igen, denna gång rörde det sig om en mindre singelolycka där en personbil glidit av vägen på väg 726, mellan Björsmåla och Allsjömåla, nordöst om Rödeby. Räddningstjänst och ambulans valde att inte åka på den olyckan. Polis ska dock ha kallats till platsen och bilen kommer att bärgas.

Det tredje larmet inkom klockan 16.55. Två personbilar har Blekingegatan i Karlskrona, vid gamla brandstationen. En lyktstolpe har körts ner men ingen person ska ha kommit till skada.

Klockan 17.35 larmades SOS om en fjärde olycka. Denna gång ska det röra sig en personbil som kört in i ett träd på väg 726, på ungefär samma ställe som tidigare, mellan Björsmåla och Allsjömåla, nordöst om Rödeby. En person var inblandad i olyckan och ska ha tagit sig ut ur bilen själv. Personen behövde inte föras till sjukhus. Bilen bärgas från platsen. Det ska vara halt på platsen.

Relaterade artiklar