Laddar

Bobbo Petersson efter premiärmålet: ”Fantastiskt roligt”

Han kom upp genom Karlskronas juniorlag men efter sejourer i både Linköping och framförallt Örebro är han nu tillbaka där det började. Nu har han dessutom spräckt sin målnolla.

delningar

Den förre talangen Bobbo Petersson som har juniorlandslagsmatcher på meritlistan är tillbaka i KHK. Och det på allvar. I kvällens möte med Linköping hemma i NKT Arena fick han trycka in sitt allra första mål i KHK på seniornivå. – Mitt första i Karlskrona. Fantastiskt roligt att få den nollan spräckt, sa Bobbo Petersson efter 4-2-segern.

Målet kom till efter en tilltrasslad situation bakom mål – där pucken till slut hamnade hos Bobbo som tryckte dit den rätt upp i taket bakom ett chanslöst monster i Linköpingsmålet. – Inte så snyggt, det var en studsande puck som kom ut och då var det bara att drämma dit den och hoppas på det bästa, fortsatte målskytten.

Bobbo Petersson var som hela Karlskrona den här kvällen stabil, utan misstag. Men backen har höga krav. – Ingen jätteinsats från mina sida. Det är några pass som inte går fram som jag grämer mig lite över. Det kommer bli bättre.

Extra skönt att sätta målet här på hemmaplan? – Första målet på hemmaplan, inför publiken, det är lite bättre.

Relaterade artiklar