Blekingeföretag är Sveriges bästa arbetsgivare

Genrebild: Mostphotos.

Snabbväxande it-konsulten hamnade i topp i kategorin mellanstora bolag.

delningar

Nu står det klart att it-konsulten Consid, som bland annat har kontor i Karlskrona och Karlshamn, hamnar i topp Universums lista över Sveriges Bästa Arbetsgivare för medelstora bolag.

Bolagets vd är både stolt och ödmjuk över utnämningen.

– Att vi placerar oss överst på listan för Sveriges bästa arbetsgivare är ett tecken på att Consid är en arbetsplats att trivas på, vilket är något vi är väldigt glada och stolta över, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

I undersökningen är det företagens egna medarbetare som bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer: intern identitet, nöjdhet/rekommendation samt lojalitet.

För Consids del är det enormt viktigt att medarbetarna sätts i fokus

– Vi har sedan starten följt devisen att bygga det företag vi själva alltid velat jobba på i form av en arbetsplats där man har roligt, inspireras och får utrymme att prova sina tankar och idéer, säger Peter Hellgren.

Som om det inte vore nog blev det på torsdagen klart att Consid för fjärde året i följd utsetts till ett "karriärföretag".

Beatrice Carpvik, varumärkesansvarig på Consid, pekar på företagskulturen som främsta anledning till utmärkelsen. – Vi lägger stor vikt vid att främja en företagskultur som välkomnar entreprenörsanda och engagemang, vilket jag är övertygad om är en avgörande faktor, säger hon i ett pressmeddelande.  

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar