Laddar

Blekingeduo deltar i känt tv-program

Killarna ska tävla om mammornas hjärtan.

delningar

Den 19 oktober är det premiär för Ensam mamma sökerTV3. Denna säsong programleds av artisten Jessica Andersson och deltar gör de tre singelmammorna Jenny Edlund, 34 år, från Ängelholm, Johanna Ridde, 29 år, från Karlstad och Beatrice Larsson, 26 år, från Lidköping.

Till slut kommer mammorna ha valt ut en av killarna som är med i programmet. En av de sju killarna som ska försöka vinna Jenny Edlunds hjärta är stängselmontören Jon Emilsson. Han är 29 år gammal och bor i Ödeshög men kommer från Ronneby. Han beskrivs så här av TV3:

”Jon är familjekär men har inga egna barn. Han kan ha ett hårt skal till en början, men när han väl släpper in någon så blir han väldigt romantisk”.

– I vanliga fall hade jag inte kollat åt de flesta av dessa killar på krogen. Det är en positiv sak egentligen, eftersom jag är med i Ensam mamma söker för att dejta och kanske falla för någon som jag annars inte skulle ha mött, säger Jenny Edlund i ett pressmeddelande.

En annan bleking som deltar är den 31-årige butikschefen Fredrik Tom Thomasson från Karlskrona. Han är en av Johanna Riddes sju killar och beskrivs på följande sätt:

”Fredrik och hans son vann en frimärkestävling och tillsammans med kungen och Zlatan är deras ansikten två av få i Sverige som finns att köpa som frimärke. Fredrik är en positiv kille som verkligen vill ge kärleken en chans och han fastnade främst för Johannas sätt att prata”.

Relaterade artiklar

Här är Blekinges egen Ivanhoe

23-årige Timmy Hietala i Ronneby är Blekinges egen Ivanhoe. Och anledningen till att han bär det ovanliga (men i dag på nyårsdagen högst aktuella) riddarnamnet som andranamn är att mamma Emilia tyckte så mycket om filmen från 1982 som blivit en svensk nyårstradition.