Laddar

Blekingebonde i rutan – överöstes med kärleksbrev

Hon medverkar i det populära programmet.

delningar

Under onsdagskvällen sändes det första avsnittet av Bonde söker fruTV4. En av de kärlekssökande deltagarna som medverkar denna gång är skogsbonden Leonora Vilhelmsson från Sölvesborg.

40-åringen får i det första avsnittet träffa programledaren Linda Lindorff och tillsammans går de igenom brevskörden från personerna som visat intresse. Över 70 brev fick Leonora skickade till sig.

– Det är ju faktiskt så att utseendet är det som ger insidan en chans. Det måste vara något intressant för att texten överhuvudtaget ska bli något, säger hon i programmet där tio av brevskrivarna väljs ut för att träffa henne.

Efter att programmet sänts har det blivit en hel del reaktioner på Leonora Vilhelmssons medverkan.

– Det är positivt bara och inget negativt alls. Väldigt många har hört av sig. Det har varit lite blandat och en del har raggat (skratt). Sedan är det många som har lyckönskat och sagt att det ska bli roligt att följa med. Jag såg det inte i veckan utan tittade redan i måndags. Det var lättsamt, säger hon.

Hur var det att se sig själv? – Ja, det är inga problem. Jag gillar att se mig själv (skratt). Jag är helt okej med det.

Hon bor  sin gård i Sölvesborg och har en dotter. Det har varit svårt för henne att komma ut för att komma ut och dejta.

– Utbudet är inte så stort här nere och jag har en dotter som snart fyller sju. Det gör att man blir lite låst när det gäller den biten. Därför tyckte jag att det var ett bra alternativ.

Själva programmet spelades in under sommaren och ytterliga inspelningar har gjorts i augusti. Deltagarna är kontrakterade över 14 avsnitt men får inte avslöja alla detaljer kring hur lång själva inspelningen varit. Efteråt är Leonora Vilhelmsson nöjd med hela inspelningen.

– Jag tycker faktiskt det har varit över förväntan. Det har varit bra både från TV4:s sida och från produktionsbolaget. Det har varit respektfullt och jag har väl lyssnat på dem också ibland (skratt). Vi har haft en bra dialog hela vägen och kört med öppna spjäll. Så det har inte varit några bekymmer alls.

De andra andra bönderna har hon haft kontakt med via en mejlgrupp där de kunnat byta erfarenheter med varandra. Nästa avsnitt har hon och bönderna redan redan fått se men för henne var det ingen större överraskning att se programmet.

– Nej, för mig blir det ingen överraskning (skratt). Jag tror att jag har rätt bra koll på både vad jag har sagt och gjort. Jag är fullständigt trygg i det.

Men för tittarna blir det en överraskning. – Ja, man kan lugnt säga att det blir överraskningar. Jag tror att det blir överraskningar redan i nästa program. Så ni får hålla utkik (skratt).

Relaterade artiklar